هاشم اسكندری:

فدراسیون بولینگ وبیلیارد ۶ رویداد ملی در هفته تربیت بدنی برگزار می نماید

فدراسیون بولینگ وبیلیارد ۶ رویداد ملی در هفته تربیت بدنی برگزار می نماید اسب من: رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از برگزاری 6 رویداد ملی در رشته های اسنوکر و پاکت بیلیارد مردان و بانوان بمناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش اطلاع داد.


به گزارش اسب من به نقل از روابط عمومی فدراسیون بولینگ و بیلیارد، دکتر هاشم اسکندری ضمن اشاره به برنامه های این فدراسیون بمناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش عنوان کرد: ورزش فرصتی باارزش برای پیشرفت سلامت جامعه، تقویت نشاط اجتماعی و گسترش فرهنگ تلاش، مسئولیت پذیری و رقابت سالم می باشد و هفته تربیت بدنی و ورزش نیز فرصت مناسبی برای توجه بیشتر به جایگاه ورزش و نقش آن در زندگی مردم محسوب می شود.
وی ادامه داد: فدراسیون بولینگ و بیلیارد نیز در همین جهت، مجموعه ای از برنامه های ورزشی و فرهنگی را برای بزرگداشت این هفته پیشبینی کرده است که بخش رقابتی آن شامل ۶ رویداد ملی در رشته های اسنوکر و پاکت بیلیارد مردان و بانوان خواهد بود.
رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با تشریح این برنامه ها اظهار داشت: بیست و ششمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر پیشکسوتان کشور از ۲۵ تا ۳۰ مهرماه و بیست و نهمین دوره مسابقات دسته برتر رنکینگ اسنوکر کشور از ۲۶ مهر تا اول آبان ماه در ارومیه برگزار می گردند. همین طور بیست و نهمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر دسته اول کشور از ۲۹ مهر تا ۶ آبان ماه به میزبانی این شهر انجام خواهد شد.
اسکندری افزود: در بخش بانوان نیز سه رویداد درنظر گرفته شده است که شامل اولین دوره رقابتهای اسنوکر شوت اوت بانوان در دوم آبان ماه، سی و چهارمین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر بانوان از ۳ تا ۷ آبان ماه و چهل و یکمین دوره مسابقات رنکینگ پاکت بیلیارد بانوان از ۵ تا ۸ آبان ماه است که هر سه رویداد در یزد برگزار خواهند شد.
وی با تکیه بر اهمیت فراهم کردن فرصت رقابت برای گروههای مختلف ورزشکاران خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات در رده های مختلف، از پیشکسوتان تا ورزشکاران حاضر در دسته های برتر و اول و همین طور بانوان، زمینه مناسبی برای حفظ پویایی رقابت ها، شناسایی ظرفیت ها و فراهم کردن فرصت حضور بیشتر ورزشکاران در حوزه های ملی است.
رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد اشاره کرد: برنامه های فرهنگی فدراسیون برای بزرگداشت این هفته در دست بررسی و تدوین است. روی این بخش هم تأکید و توجه زیاد داریم چونکه باور داریم در کنار توسعه فعالیتهای ورزشی و برگزاری رقابت ها، توجه به ابعاد فرهنگی ورزش نیز اهمیت ویژه ای دارد؛ چونکه ترویج اخلاق ورزشی، احترام متقابل، مسئولیت پذیری و روحیه جوانمردی می تواند به نهادینه شدن فرهنگ ورزش در جامعه کمک نماید. به همین دلیل، تلاش داریم در برنامه های بزرگداشت این هفته، در کنار جنبه های رقابتی، به ارزش های فرهنگی و اجتماعی ورزش نیز توجه داشته باشیم.
اسکندری در آخر اظهار امیدواری کرد برنامه های پیشبینی شده با مشارکت مناسب ورزشکاران و جامعه بولینگ و بیلیارد کشور برگزار گردد و زمینه ای برای تقویت نشاط ورزشی، توسعه رشته های زیر مجموعه فدراسیون و ترویج فرهنگ ورزش فراهم آورد.

منبع:

1405/07/23
10:36:00
5.0 / 5
3
تگهای خبر: اسب , بدن , بیلیارد , رشته
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
جدیدترین ها

asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری
سایت اسب من، قلب تپنده دنیای اسب و سوارکاری