تیم های حاضر در لیگ بیلیارد عرضه شدند استقلال هم هست

تیم های حاضر در لیگ بیلیارد عرضه شدند استقلال هم هست اسب من: دومین دوره پیکارهای لیگ برتر بیلیارد با حضور ۱۹ و۱۶ تیم  در دو رشته پاکت بیلیارد و اسنوکر برگزار خواهد شد؛ استقلال از تیم های حاضر در این نوبت است.



به گزارش اسب من به نقل از مهر، سازمان لیگ این فدراسیون برگزاری دومین دوره پیکارهای لیگ برتر بیلیارد را در برنامه دارد.
این دوره مسابقات ۱۵ تا ۲۲ شهریور همزمان در دو رشته اسنوکر و پاکت بیلیارد به میزبانی هیأت استان فارس برگزار می شود.
در رشته پاکت بیلیارد ۱۹ تیم از ۱۰ استان تهران(۳ تیم)، اصفهان(۳ تیم)، خراسان رضوی (۳ تیم)، فارس(۲تیم)، بوشهر(۲ تیم)، کرمان (۲ تیم)، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، مازندران و یزد (یک تیم) برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کرده اند.
۱۶ تیم از ۱۰ استان خوزستان (۳ تیم)، تهران(۲ تیم)، خراسان رضوی(۲ تیم)، خراسان جنوبی(۲تیم)، کرمان، سیستان و بلوچستان، گلستان، فارس، مازندران و البرز (۱ تیم) هم حضور خودرا در رقابتهای اسنوکر غائی کرده اند.
استقلال از تیم های شرکت کننده در هر دو رشته اسنوکر و پاکت بیلیارد است. تیمی خوش نام و خوش پیشینه در ورزش کشور که برای اولین بار وارد رشته های بیلیاردی شده است و با جذب نفراتی مانند علی قره گوزلو، امیر سرخوش، علی روشنی کیا، تیرداد آزادی پور، حسین نوری، عرشیا جوکاردولت آبادی و متین نقدی گام محکمی برای حضور نتیجه بخش در این نوبت رقابتها برداشته است.
با حضور استقلال و تلفیقی از بازیکنان ملی پوش که در اختیار دارد، قطعاً دومین دوره لیگ بیلیارد در سطح کیفی بمراتب بالاتری برگزار می شود به ویژه که حضور آبی پوشان بطور قطع انگیزه ای برای دیگر تیم ها هم خواهد بود تا در رقابت با شاگردان کامران شهلا (مربی استقلال)، خود و قابلیتهای شان را به نمایش بگذارند و همین مساله بر کیفیت لیگ اضافه خواهدنمود.
تیم های شرکت کننده در دومین دوره پیکارهای لیگ برتر بیلیارد به این شرح هستند:
پاکت بیلیارد - ۱۹ تیم
آرش یزد، استقلال تهران، راکت بوشهر، رویال اصفهان، پلاتین تهران، پالادیوم مشهد، تارگت تهران، آریا کرمان، بهروز بوشهر، هیأت کهگیلویه و بویراحمد، هیأت مازندران، هیأت خمینی شهر، کیوبال گنبد، هیأت سیرجان، شهرداری صدرا شیراز، ابریشم مشهد، ایران پروشیراز، آرونیک اصفهان، خشایار مشهد
اسنوکر - ۱۶ تیم
آریا کرمان، استقلال تهران، هیأت ماهشهر، شهدای مس رفسنجان، گراد بیرجند، پارس بیرجند، هیأت مازندران، پالادیوم مشهد، هیأت البرز، تک چوب خوزستان، مستر فارس، رست سیستان و بلوچستان، کیوبال گنبد، خشایار مشهد، دیبا تهران، هیأت خوزستان

حرف آخر اینکه به گزارش اسب من به نقل از مهر، سازمان لیگ این فدراسیون برگزاری دومین دوره رقابتهای لیگ برتر بیلیارد را در برنامه دارد. تیمی خوش نام و خوش پیشینه در ورزش کشور که برای بار اول وارد رشته های بیلیاردی شده است و با جذب نفراتی مانند علی قره گوزلو، امیر سرخوش، علی روشنی کیا، تیرداد آزادی پور، حسین نوری، عرشیا جوکاردولت آبادی و متین نقدی گام محکمی برای حضور نتیجه بخش در این نوبت رقابت ها برداشته است. با حضور استقلال و ترکیبی از بازیکنان ملی پوش که در اختیار دارد، اساسا دومین دوره لیگ بیلیارد در سطح کیفی بمراتب بالاتری برگزار می گردد بخصوص که حضور آبی پوشان به طور قطع انگیزه ای برای دیگر تیم ها هم خواهد بود تا در رقابت با شاگردان کامران شهلا (مربی استقلال)، خود و قابلیتهای شان را به نمایش بگذارند و همین مسئله بر کیفیت لیگ اضافه خواهدنمود.

منبع:

1405/06/15
09:42:54
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آب , اسب , بیلیارد , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
جدیدترین ها

asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری
سایت اسب من، قلب تپنده دنیای اسب و سوارکاری