لواندوفسکی در آستانه بازگشت به تیم ملی لهستان
اسب من: روبرت لواندوفسکی مهاجم باتجربه بارسلونا بعد از تغییر در کادر فنی تیم ملی لهستان تصمیم گرفته است بار دیگر به ترکیب این تیم بازگردد.
به گزارش اسب من به نقل از خبرگزاری مشرق
، روبرت لواندوفسکی مهاجم سرشناس باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته است که بعد از انتصاب یان اوربان به عنوان سرمربی جدید تیم ملی لهستان بار دیگر پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن کند. این بازگشت که با استقبال گسترده ای همراه بوده است، می تواند روحی تازه به ترکیب تیم ملی لهستان بدمد.
بر اساس گزارش رسانه های لهستانی، این ستاره 36 ساله فوتبال لهستان بدون مطرح کردن هیچ نوع شرط یا پیش شرطی آمادگی خودرا برای بازگشت به تیم ملی اعلام نموده است. حتی مسئله کاپیتانی تیم که قبل تر سبب بروز تنش هایی شده بود، در این تصمیم گیری نقشی نداشته است و لواندوفسکی تاکید کرده که هیچ شرطی دراین خصوص مطرح نکرده است، گرچه موضوع بازوبند کاپیتانی در آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
پیش از این گزارش هایی انتشار یافته بود بر اساس این که لواندوفسکی به سبب گرفتن بازوبند کاپیتانی از او و از دست دادن اعتماد به میشل پروبیرز سرمربی پیشین لهستان تصمیم گرفته بود از بازی برای تیم ملی کناره گیری کند. حال با تغییرات انجام شده در کادر فنی تیم ملی خصوصاً جدایی پروبیرز و ورود یان اوربان زمینه برای بازگشت یکی از پرافتخارترین بازیکنان تاریخ فوتبال لهستان فراهم گشته است.
منبع: اسب من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب