نشست خبری رئیس فدراسیون اسكی

اسکی احتیاج به پیست اختصاصی دارد

اسکی احتیاج به پیست اختصاصی دارد به گزارش اسب من، رئیس فدراسیون اسکی می گوید که این رشته احتیاج به یک مکان و پیست اختصاصی دائمی و مخصوص به خود دارد.


به گزارش اسب من به نقل از ایسنا، عباس نظریان رئیس فدراسیون اسکی در نشست خبری مسابقات جام جهانی اسکی چمن ۲۰۲۲ اظهار نمود: مسابقات با حضور ۴ کشور اتریش، اسلواکی، ایتالیا و چک مقرر است در سوم و چهارم شهریور برگزار گردد. در این مسابقات ۳۵ ورزشکار شرکت خواهند کرد. سال آینده هم میزبان مسابقات قهرمانی جهان هستیم. این سبب می شود که ایران یکی از محل ها برگزاری مسابقات در سطح جهانی باشد تا علاوه بر نشان دادن ظرفیت ورزشکاران ظرفیت میزبانی خویش را نشان دهیم.
نظریان در پاسخ به این سؤال که جایگاه ایران در این رشته و جام جهانی چه خواهد بود، اظهار داشت: اسکی ۸ رشته را پوشش می دهد که ۶ رشته در برف است. در بخش چمن ۹ دوره در مسابقات شرکت کردیم و نمایندگان ایران حائز مقام های خوبی بودند. اسکی روی چمن رشته سختی است و صدمه پذیری زیادی دارد و ورزشکاران کمی به آن می آیند. ورزشکاران ما تجهیزات نویی دریافت نمودند و امیدواریم در این مسابقات نتیجه خوبی بگیرند. یکی از بحث های اصلی ما اینست که اسکی دارای مکان اختصاصی خوبی باشد. مشکل اصلی ما زیرساخت است و بتوانیم پیست اسکی (برف) داشته باشیم که مختص فدراسیون باشد. قول می دهم اگر این پیست فراهم گردد نمایندگان ایران دارای مقام های خوبی خواهند شد.
وی اظهار داشت: چیزی برای پنهان کردن نداریم. ورزش اسکی با خیلی از ورزش ها فرق دارد. وابسته به زیرساخت، برف و ارتفاع هستیم. هیچ رشته ورزشی بدون زیرساخت نمی تواند موفق شود. فدراسیون اسکی ایران در گستره ۳۱ استان برای همه ورزشکاران دو یا سه پیست داریم. برای این مورد از روزی که آمده ام به دنبال این مورد هستم. این تنها رشته است است که در المپیک زمستانی حضور دارد. برای فدراسیون پیگیر هستیم تا رکن اول که زیرساخت است شرایطی را فراهم نماییم. اگر مقرر است لیگ و پخش تلوزیونی و درآمد داشته باشیم به یک مکان اختصاصی و دائمی نیاز داریم. رکن بعدی تجهیزات است و اگر نباشد کار سخت می شود. شرکت توسعه و وزارت کمک کرده اند و ما را برای این مسابقات حمایت کرده اند. پیست با دستور مقام عالی وزارت در اختیار فدراسیون قرار گرفت.
رئیس فدراسیون اسکی در مورد حمایت مالی وزارت و کمیته اضافه کرد: ما را تنها نگذاشتند. در شرایط مختلف تلاش کردند به ما کمک نماید. ما هیچ راه درآمدی نداریم و خدارا شکر این دو مجموعه به ما کمک کردند. اگر اجازه بدهید ارقام را اعلام نکنیم.
وی در مورد هزینه های مسابقات جام جهانی اظهار داشت: برخی هزینه های ثابت است که از جانب فدراسیون جهانی مقرر می شود و ارزی است. بحث دیگر جایزه پای سکو است و این دو یک سوم هزینه ها این مسابقات را در بر می گیرد. هزینه های جاری هست که حدودا حدود یک میلیارد هزینه مسابقات ارزیابی شده است. این رقم در شرایطی است که اقتصاد مقاومتی را در نظر گرفتیم و هیچ هزینه اضافی نداشته باشیم.
رئیس فدراسیون اسکی در مورد حضور نمایندگان ایران در المپیک زمستانی و این که چه نتیجه ای بدست خواهد آمد، اظهار داشت: ما نتیجه فدراسیون قبل را هم به عهده می گیریم چون فقط شخص رئیس فدراسیون عوض می شود. نباید نتایج گذشته را به فرد قبلی پیوست کنم. باید ببینیم در دوره قبلی چه برای ورزشکاران گذشته ایم و چه برداشت کردیم. ما ۱۲ دوره در المپیک زمستانی بوده ایم. در این ۷۰ سال قبل ما چه چیزهایی از نظر تجهیزات، مربیان، منابع مالی، زیرساخت و... گذشته ایم. ما زیرساختی برای تمرین نداریم. وقتی تمرین تیم ملی با محدودیت مواجه می شود نمی توان قولی داد. اگر زیرساخت ها و امکانات اولیه برای یک فدراسیون تأمین شد می توانم در مورد وضعیت این رشته در المپیک زمستانی می شود. ما در بیشتر رشته ها در رتبه ۵۰ هستیم. ما کشوری با اقلیم گرم هستیم و کیفیت و زیر ساخت ما محدود است. شاید یک روزی از امارات هم عقب بمانیم.
وی اضافه کرد: اگر امروز با یک مربی خارجی متوسط ماهی ۸ هزار دلار است. خوشبینانه 2 تا ۴ ماه می توانم او را در تمرینات بکار ببرم ۸ ماه بعد با او چه کنم. بودجه هم نداریم که تیم را به کمپ های خارجی بفرستیم. باید انتظار از اسکی واقع بینانه باشد. ما که نمی توانیم برف تولید نماییم، امکانات تولید برف مصنوعی نداریم. این که بگویم در ۲۰۲۶ شق القمر می نماییم نیست.
وی در مورد این که شما از موضع خود در اول صحبت های خود و تعاریف و تمجیدها عقب نشینی کردید، اظهار داشت: عقب نشینی نکردم. این که فدراسیون آنقدر توانمندی دارد که رو به جلو باشد شکی ندارم. زمین دیزین و شمشک، دربندسر را داریم اما در اختیار ما نیست. به ما مکان اختصاصی بدهند تا کمپ بسازیم. ما شب المپیک به فدراسیون آمدیم. اعتقاد داشتم که آنها زحمت کشیدند و هیچ تغییری انجام ندادیم. واقعا نگاه من به نسل جوان است. برخی رشته ها آنقدر دست پر است که تعداد زیادی ورزشکار هست اما در اسکی محدودیم. ما انتخابی می گذاریم و هر فردی که شرایط داشته باشیم آنها را اعزام می نماییم. به سن ورزشکاران هم نگاه نمی نماییم. نگاه من اینست که نسل تغییر کند و نفرات جوان به تیم اضافه شوند.
رئیس فدراسیون اسکی اظهار داشت: تعامل دو طرفه است و باید هزینه ها را هم در نظر بگیریم. ترکیه هتل و پیست دارد اما ما که نداریم. نمی گردد هم تعامل نماییم. ما محدودیت منابع زیرساختی داریم.
او در پاسخ به این که پیش از این پیست در اختیارتان گذشته شده بود و شاید به خاطر موفق نبودن دیگر پیست در اختیار این فدراسیون قرار بگیرد اظهار داشت: اگر قرار به درآمدزایی برای دولت باشد، من نمی توانم. برای خود فدراسیون می توانم درآمدزایی کنم. اگر انتظار دولت اینست که مقام و جایگاه بیاورم با یک خط پیست نمی گردد. نمی توانم قرارداد ۱۲ ماهه برای دو ماه ببندم. اسکی شرایطش با رشته های دیگر فرق دارد. اگر نگاه اقتصادی می باشد که نمی گردد. ایران فقط دو ماه برف دارد. نمی توان قرارداد ۱۲ ماهه بست. تکلیف است که پیست داشته باشیم و باید منابع لازم باشد. در مرداد دیزین به چه درد فدراسیون می خورد. ما حتی شرایط اسکان برای دختران جوانی که آمده ان را هم نداریم.
به گزارش اسب من به نقل از ایسنا، نظریان در مورد این که چرا تنها چهار کشور برای این مسابقات اعلام حضور کرده اند، اظهار داشت: مسابقات اسکی چمن مسابقات نویی است و همه کشورها در آن فعال نیستند. این مسابقات برای آماده سازی ورزشکاران در فصول گرم طراحی شده است. می گویند پایه رشته صحرانوردی است. در این رشته کشورهای درجه یک که زیرساخت ها دارند، شرکت می کنند. در قهرمانی دنیا تعداد کشورها بیشتر خواهد شد شاید ۱۲ کشور حاضر شوند.
او در پاسخ به این سؤال که آیا پیست باید برای فدراسیون ساخته شود یا از پیست های موجود باید در اختیار شما گذشته شود، اظهار داشت: ما نقد صحبت می نماییم. تنها پیست دولت و متعلق وزارت است دیزین است و آنرا می خواهیم. ما بازوی اجرایی دولت هستیم. وقتی پیست داریم باید از آن استفاده نماییم. من این موارد را به وزیر انعکاس داده ام. سجادی پیگیر است و خیلی به ورزش کمک می نماید و هیچ وقت ناامید نشدیم اما بخشی مسائل قانونی می باشد. برای گرفتن این پیست ها محدودیت های قانونی وجود دارد که قابل حل و انجام شدنی است. جواب نه نشنیدیم اما در اختیار ما هم قرار نگرفته است. تا مهر سال آینده قرارداد دارد و باید این تمام شود.
بهرام ساوه شمشکی دبیر فدراسیون اسکی در مورد این که برای اسکی روی چمن چه تجهیزاتی فراهم گشته است، اظهار داشت: با پیشرفت یخچال ها اسکی چمن دیگر بعنوان رشته تمرینی حساب نمی گردد و مستقل شده است. با عنایت به بعد مسافت کسانی می آیند که در رنکینگ اول تا چهارم شرکت می کنند تا از رنک خود دفاع کنند اما در قهرمانی جهان حضور بیشتر خواهد شد. برای فدراسیون جهانی هم حضور کشورها مهم می باشد. برترین های جهان در جام جهانی حضور دارند. رشته سختی است و زنان کمتر به این رشته می آیند. در دنیا هم همین است.



1401/06/01
23:24:44
5.0 / 5
452
تگهای خبر: اسكی , المپیك , پیست , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری