مازیار ناظمی خبر داد:

حساب فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی رفع مسدودیت شد

حساب فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی رفع مسدودیت شد به گزارش اسب من رییس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی از رفع مسدودیت حساب این فدراسیون آگاهی داد و اظهار داشت: مالیات های سالهای 91 تا 95 با احتساب جرائم آن به حدود سه میلیارد تومان می رسد



به گزارش اسب من به نقل از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، مازیار ناظمی امروز اعلام نمود: خوشبختانه با مساعدت سازمان مالیاتی شهر و استان تهران و اداره کل مالیاتی شمیرانات، حساب این فدراسیون با پرداخت قسمتی از مالیات پنج سال قبل از مسدودی خارج شد.
رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی اظهار داشت: مالیات این فدراسیون در سالهای ۹۱ تا ۹۵، هشتصد میلیون تومان بوده که به سبب بی توجهی به اخطارهای صورت گرفته از طرف سازمان های ذی ربط دو میلیارد تومان هم جرائم به آن اضافه شده است.
مازیار ناظمی اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری های زیاد بنده و خزانه دار فدراسیون و مساعدت مدیران سازمان مالیاتی شهر و استان تهران و همین طور اداره کل مالیاتی شمیرانات، قسمتی از اصل مالیات را پرداخت کردیم و مابقی به طور اقساط تا زمان تسویه کامل آن پرداخت خواهد شد.


منبع:

1400/08/16
13:30:12
5.0 / 5
700
تگهای خبر: سازمان , فدراسیون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
جدیدترین ها

asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری
سایت اسب من، قلب تپنده دنیای اسب و سوارکاری