نایب رئیس هیأت قایقرانی و اسكی روی آب استان مركزی:

كمبود فضا و امكانات با اهمیت ترین مشكل ورزش های آبی استان مركزی است

كمبود فضا و امكانات با اهمیت ترین مشكل ورزش های آبی استان مركزی است - نایب رییس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی اظهار داشت: کمبود فضاهای آبی و امکانات مورد نیاز ورزش های آبی در استان مرکزی با اهمیت ترین مشکل این رشته ها در استان است.



زهره حسن خانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: با وجود اینکه استان مرکزی از لحاظ فضاهای آبی امکانات مورد نیاز این رشته ورزشی نسبت به برخی استان های کشور در وضعیت نامطلوب قرار دارد، اما از استعدادها و ظرفیت های خوبی برخوردارست. چنانچه ۶ ورزشکار رشته کانوپولو شامل چهار پسر و ۲ دختر به اسامی، محمد جمشیدیان ثلاث، فرزاد جعفری، رامین غیاث وند، آرش درویشی، ملیکا برون و آمنه شیرزادی در این رشته از استان مرکزی از سال ۹۱ تا حالا عضو ثابت تیم ملی هستند و این افتخاری بزرگ برای ورزش استان محسوب می شود.
وی اضافه کرد: اکنون شهرستان های ساوه، تفرش و خمین با امکانات و تجهیزاتی که از طرف هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی در اختیارشان گذاشته شده است، در رشته های کایاک، اسلالوم و کانوپولو فعالیت خودرا شروع کردند.
حسن خانی اشاره کرد: البته در ابتدا به سبب نداشتن فضای مناسب آبی فعالیت فقط منحصر به رشته کانوپولو آن هم در استخرهای غیر استاندار بود. اما پس از مدتی با حمایت و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی تمرینات در استخر استاندارد و مجهز مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک استارت خورد. سپس با مساعدت باشگاه آلومینیوم اراک کار تمرینات به شکل گسترده تر در دریاچه آلومینیوم اراک ادامه پیدا کرد. که آن هم پس از ۲ سال به دلایلی تمرینات دریاچه نیز متوقف گردید.
نایب رئیس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، اشاره کرد: در سال ۸۶ تیم استان مرکزی برای نخستین بار در رقابت های لیگ دسته اول باشگاه های کشور شرکت کرد، که در همان سال به لیگ برتر صعود کرد.
وی اضافه کرد: بعد از استعدادیابی و شناخت ورزشکاران مستعد تیم کانوپولو در رده سنی جوانان در دو بخش دختران و پسران با عنوان باشگاه خانه جوان به سرپرستی آقای هاشمی نژاد تشکیل و تمرینات برای حضور در رقابت های کشوری شروع شد. که در مسابقات کشوری نیز افتخاراتی کسب شد. اما متأسفانه با شیوع بیماری کرونا اکنون فعالیت ها متوقف شده است.
حسن خانی بیان کرد: از اوایل سال قبل توسط رئیس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، مجموعه بزرگ تفریحی قایقرانی در سد «کشه» تأسیس و با راه اندازی باشگاه قایقرانی در این مجموعه با هدف توسعه ورزش مفرح قایقرانی و ایجاد پایگاه قهرمانی این رشته ورزشی در استان مرکزی تأسیس شد که گامی بزرگ برای این رشته ورزش آبی است. البته برای توسعه این ورزش مفرح و جذاب نیازمند حمایت بیشتر مسئولین استان هستیم که امیدواریم در این راستا از طرف مسؤلین توجه بیشتری را به این ورزش را شاهد باشیم.
به گفته نایب رییس هیأت قایقرانی و اسکی روی آب استان مرکزی، اکنون هشت مربی فعال شامل چهار زن و چهار مرد و ۲ داور شامل یک خانم و یک آقا با این هیأت همکاری دارند. و همین طور تعداد ۳۵ ورزشکار سازمان یافته تحت پوشش این هیأت هستند. البته ورزشکاران سازمان یافته در سالهای قبل چند برابر این رقم بوده است، اما این کاهش به سبب شیوع بیماری در ۲ سال اخیر اتفاق افتاده است. همین طور به سبب عدم امکانات لازم و فضای آبی مورد نیاز این ورزش در استان مرکزی، برخی از ورزشکاران پر افتخار اراک جذب دیگر استان های کشور که از امکانات بیشتری برخورد دار هستند، شده اند که امیدواریم با حمایت مسئولین و افزایش فضاهای ورزشی و امکانات لازم بتوانیم نسبت به جذب و پرورش ورزشکاران با استعداد دیگریی اقدام نماییم.

1400/02/09
21:29:39
5.0 / 5
1095
تگهای خبر: اسب , استاندارد , اسكی , باشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری