وزنه برداری به رده های پایه بی توجه نباشد

وزنه برداری به رده های پایه بی توجه نباشد به گزارش اسب من فدراسیون وزنه برداری حالا فرصت دارد كه فكری به حال تیم های ملی جوانان و نوجوانان كند و سر و سامانی به كادرفنی آن دهد تا وزنه برداری در آینده شرایط غم انگیزی را تجربه نكند.


به گزارش اسب من به نقل از ایسنا، قبل از اینکه علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری شود، انتقادی که به فدراسیون قبلی وارد می شد این بود که به تیم های ملی نوجوانان و جوانان توجه نمی کند بگونه ای که اعزام این دو رده یکی بعد از دیگری لغو می شد و خیلی از کارشناسان گلایه می کردند که این وضعیت به آینده وزنه برداری لطمه وارد خواهد نمود.
در دوره چهار سال اول ریاست علی مرادی ابتدا توجه به نوجوانان و جوانان خوب بود اعزام ها به صورت منظم انجام می گرفت اما در اواخر دوره ریاست او شاهد تصمیمی بودیم که به نظر می آید آشفتگی را در تیم های ملی پایه ایجاد کرد.
حذف کادرفنی ثابت و استفاده از مربی ادواری تصمیمی بود که برای این دو رده گرفته شد و سبب شد شاهد رفت و آمد زیادی در رده های پایه باشیم و مشخص نبود مسئولیت این تیم ها دقیقا با چه کسی است. در کنار آن پارسال که نخستین سال از دومین دوره ریاست علی مرادی بود، اعزام های پایه یکی در بین انجام می شد که علت آن مشکلات مالی عنوان شد.

* کادرفنی تیم های نوجوانان و جوانان تعیین تکلیف شود
به نظر می آید دیگر وقت آن رسیده که فدراسیون به شکل جدی فکری به حال رده پایه کند و ابتدا سر و سامانی به کادر فنی آن دهد تا مشخص شود بالاخره مسئولیت فنی این دو تیم با چه کسی یا چه کسانی است.
استفاده از مربیان شهرستان ها اتفاق خوبی است اما به شرطی که در شرایط مناسبی این کار صورت گیرد نه اینکه سردرگمی در تیم ملی به وجود آورد. این نیاز احساس می شود که کادر فنی قوی و منسجم و البته ثابتی برای این دو تیم تعیین شود و زمانی که کادر فنی تیم ملی انتخاب شد، می توان از مربیان شهرستانها هم دعوت کرد تا هم تجربه جدیدی را در تیم ملی به دست آوردند وهم زحمات آنها دیده شود.

* لغو اعزام ها، نوجوانان و جوانان را بی انگیزه می کند
اعزام به مسابقات یکی از نقاط قوت فدراسیون در سالهای گذشته بود و نباید به نقطه ضعف تبدیل گردد.
بالا رفتن قیمت ارز و مشکلات مالی بر کسی پوشیده نیست اما باید فدراسیون به دنبال چاره ای برای این مساله باشد در غیر این صورت اعزام نکردن نه تنها کمکی به وزنه برداری ایران نمی کند بلکه وضعیت بغرنجی را در آینده برای این رشته به وجود می آورد چون رده های پایه پشتوانه تیم ملی بزرگسالان هستند و زمانی که اعزامی نباشد به دلسردی پشتوانه ها و کنار رفتن از گردونه رقابت منجر می شود و در نهایت دست سرمربی بزرگسالان در آینده خالی می ماند.
در سال 2021، تیم ملی جوانان مسابقات قهرمانی جهان در عربستان و تیم نوجوانان مسابقات قهرمانی جهان در ازبکستان را پیش رو دارند و فدراسیون باید از هم اکنون به وضعیت این دو تیم رسیدگی کند تا وزنه برداران پایه ایران این دو رقابت را از دست ندهند.

* نیروهای امروزی کنار بروند، شرایط غم انگیزی را شاهد خواهیم بود
کوروش باقری در گفتگو با ایسنا در باره ی بلاتکلیفی که در رد های پایه وزنه برداری وجود دارد، بیان نمود: بطور قطع فدراسیون در این حوزه ضعیف عمل کرده است. پس از انتخابات، از روسای هیات ها در کادرفنی استفاده کردند که اگر نیت و قصد خاصی هم نبوده اما به نظرم باز هم ایراد دارد. به نظرم رده های پایه خیلی اهمیت دارند و باید با تفکر شخصی را انتخاب کنند که بتواند به خوبی این دو رده را حمایت کند. اما تا این لحظه اقدام خوبی انجام نگرفته است. البته شنیدم که مقرر است کارهایی صورت گیرد.

باقری در پاسخ به این پرسش که فکر می کند در رده های پایه مشخص باشد چند وزنه بردار فعال داریم اظهار داشت: باید پایش کلی صورت گیرد. البته امکان دارد فدراسیون انجام داده باشد اما اطلاعاتش به بیرون درز نکرده باشد. با این وجود من از بیرون که به مساله نگاه می کنم جدا از مساله کرونا، واضح است سالن ها تعطیل شده اند و یا تعداد کمی از وزنه برداران تمرین می کنند.

او افزود: در وزنه برداری، تکواندو و کشتی جو طوری شده که ورودی کم شده است و حل این مساله احتیاج به عزم جدی دارد و وزارت ورزش هم می تواند اثر گذار باشد و با دغدغه خاطر بیشتر به این مورد نگاه کند. چند سالی است که این مساله وجود دارد و در چند سال آینده که نیروهای امروزی کنار بروند، شرایط غم انگیزی در رشته های المپیکی همچون در وزنه برداری شاهد خواهیم بود.

سرمربی پیشین تیم ملی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه لغو اعزام ها چقدر در کاهش انگیزه وزنه بردار تأثیر می گذارد، خاطرنشان کرد: حتما تأثیر منفی دارد. فدراسیون های قبلی گاهی این کار را انجام می دادند و در این فدراسیون هم پیش آمده که اعزام لغو شود و دلیل اصلی همه هم کمبود منابع مالی بوده است. اعزام به مسابقات مختلف مبحث مهمی است و فکر می کنم کارهایی در فدراسیون ها صورت گرفته که اهمیت آن کمتر از اعزام نکردن تیم های نوجوانان وجوانان بوده است.

او اضافه کرد: به نظرم نیاز است بازبینی بیشتر و دقیق تری توسط فدراسیون، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش انجام گیرد تا در آینده گرفتار خسران نشویم چون اگر رویه به همین شکل پیش برود، در یکی، دو المپیک آینده در رشته های وزنه برداری، کشتی و تکواندو که مدال آور هستند گرفتار مشکل جدی خواهیم شد و بازگشت به شرایط قبل هم سخت و زمان بر است.





منبع:

1399/08/17
13:21:50
5.0 / 5
1225
تگهای خبر: اسب , المپیك , تیم , تیم ملی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری