معاون قهرمانی، پاشنه آشیل ورزش در آستانه المپیك!

آقای وزیر! مراقب باشید اشتباهات گذشته تكرار نشود

آقای وزیر! مراقب باشید اشتباهات گذشته تكرار نشود به گزارش اسب من از روسای فدراسیون ها كه بگذریم، بطور حتم معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در كنار رئیس كمیته ملی المپیك و وزیر ورزش هرم اصلی مدیریت ورزش قهرمانی كشور را می سازند، معاونتی كه بعنوان حلقه رابط در سطح ارشد ورزش قهرمانی كشور نیازمند حضور فردی متخصص، با تجربه و دارای كارنامه است چون كه در غیر این صورت باید شاهد اضافه شدن چالشی بر چالش های فعلی ورزش باشیم.


به گزارش اسب من به نقل از ایسنا، ۲۰ آبان ماه سال جاری یعنی در فاصله حدود ۸ ماه تا آغاز رقابت های المپیك ۲۰۲۰ توكیو بود كه محمدرضا داورزنی به دلیل نامزدی در انتخابات ریاست فدراسیون والیبال از سمت خود بعنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان استعفا كرد تا یكی از اصلی ترین كرسی های ورزش ایران در حوزه قهرمانی خالی بماند، با این وجود درحالی كه حدود ۲۰ روز از این استعفا می گذرد اما وزارت ورزش و جوانان كماكان در مورد اصلی ترین معاونت خود ظاهرا به نتیجه ی مشخصی نرسیده است.
معاونت توسعه قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اهداف تببین شده ای در حوزه آموزش های پایه و استعدادیابی، مسائل مشترك مربوط به فدراسیون ها، برنامه ریزی و نظارت در حوزه ورزش قهرمانی و هم توسعه ورزش حرفه ای و امور باشگاه ها از اهمیت بسیار بالایی در ساختار وزارت ورزش و هم جامعه ورزش كشور برخوردار بوده و بطور حتم هر فردی كه مقرر است در این سمت فعالیت كند علاوه بر تخصص، نیازمند تجربه بالا است و باید به این دو شاخص از جانب وزارت ورزش و جوانان مورد توجه جدی قرار گیرد.
حضور محمدرضا داورزنی در معاونت توسعه قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان كم حاشیه نبود و طی مدت حضورش در این وزارتخانه چالش های مختلفی را تجربه نمود. او به علت عملكردش در فدراسیون والیبال طی دو مرحله پاسخگوی نهادهای نظارتی بود و الان هم پرونده ای مفتوح در دستگاه قضایی دارد، هرچند به قول خودش "همواره افراد مورد نظارت قرار می گیرند و سازمان بازرسی پس از اینكه گزارش های خود از عملكرد فدراسیون ها را تكمیل می كند، پرسش هایی را مطرح می كند كه باید به آنها پاسخ داده شود... این به معنای جرم نیست و بلكه بحث نظارتی مطرح است و تا زمانی كه یك پرونده به شعبه نرفته و به دادگاه عرضه نشود طبیعی است كه اظهار نظرهای مختلفی صورت می گیرد. "
اما در نهایت داورزنی در بدترین مقطع زمانی ممكن یعنی در آستانه المپیك معاونت توسعه قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان را رها كرد. سوال اساسی اما این است كه آیا انجام وظیفه در معاونت قهرمانی وزارت ورزش آن هم در آستانه المپیك كم از فدراسیون والیبال داشت یا اینكه معادلات قدرت در ورزش ایران با نزدیكی سال ۱۴۰۰ شرایط را به گونه دیگری رقم زد و سبب شد تا معاون وزیر ورزش صندلی اش را در این وزارتخانه با میز ریاست در فدراسیون والیبال عوض كند؟
در حال حاضر اما پرونده ادامه همكاری معاون سابق به علت استعفا و انتخاب بعنوان رئیس فدراسیون والیبال بسته شده و وزارت ورزش و جوانان باید در مورد گزینش یك انتخاب صحیح و توانمند هرچه زودتر به نتیجه برسد تا پازل مدیریتی ورزش قهرمانی ایران ۸ ماه مانده به المپیك ۲۰۲۰ تكمیل شود، انتخابی كم حاشیه تا حداقل از تكرار اتفاقات گذشته جلوگیری كند.
نكته حائز اهمیت و نگران كننده در این بین اما اسامی برخی افرادی است كه بعنوان گزینه های وزارت ورزش و جوانان برای تصدی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان مطرح شده و به گوش می رسد.
درباره برخی گزینه های كنونی تصدی معاونت قهرمانی باید با احتیاط بیشتری سخن گفت. بطور حتم اگر قرار باشد بعضی از این افراد كه نه از تجربه لازم و كافی و نه از تخصص مرتبط برخوردار می باشند، سكان هدایت این پست مهم و كلیدی در ورزش ایران را بر عهده بگیرند، ورزش ایران در سطح قهرمانی نه تنها در راه درست برای موفقیت هرچه بیشتر در المپیك ۲۰۲۰ توكیو گام بر نخواهد داشت بلكه امكان دارد بیشتر از پیش، طی مدت زمان اندك و حساس پیش رو با چالش مواجه شود و مشكلات و پرونده های فساد مالی دیگری در وزارت ورزش تعریف و روانه دادگاه شود.
افرادی كه در گذشته به هر علتی از چرخه مدیریتی ورزش كنار گذاشته شده اند، بازگشت مجدد آنها آن هم برای پستی مهم، بطور قطع خطراتی را برای آسایش، آرامش و توسعه ورزش كشور به همراه خواهد داشت.
وزیر ورزش كه همواره در خلال سه سال حضورش در راس وزارت ورزش كمتر پاسخگوی رسانه ها در نشست های خبری بوده باید درباره انتخاب معاون جدید خود حساسیت دوچندانی به خرج دهد تا اشتباه حذف غیرعادی و یك باره نصرالله سجادی و گماشتن بدون بررسی محمدرضا داورزنی باردیگر با انتخاب فردی كم تجربه یا مسئله دار، باردیگر تكرار نشود.
امید است وزارت ورزش و جوانان حال كه تنها كمتر از ۸ ماه به اعزام كاروان ایران به مهم ترین تورنمنت ورزشی دنیا باقی مانده با انتخابی شایسته شرایط را بگونه ای رقم بزند تا مدیری كاربلد فعالیت خویش را بعنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان آغاز كند و با تدبیر، مدیریت، برنامه ریزی صحیح و ایجاد ارتباطی مناسب بین فدراسیون های ورزشی و سطوح ارشد مدیریتی در وزارت ورزش و جوانان شاهد بهترین عملكرد وزرشكاران ایرانی در رقابت های المپیك پیش رو و توسعه و تحول در زیرساخت های ورزش قهرمانی كشور باشیم.



1398/09/13
15:40:01
5.0 / 5
4429
تگهای خبر: آموزش , اسب , المپیك , باشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری