عضو هیئت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پاسخ داد

ورزش در چه مرحله ای از مبتلا شدن به كرونا ممنوع است؟

ورزش در چه مرحله ای از مبتلا شدن به كرونا ممنوع است؟ به گزارش اسب من عضو هیئت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با تاكید بر اینكه هیچ گونه منعی برای انجام فعالیتهای ورزشی در دوران كمون كووید ۱۹ وجود ندارد، اظهار داشت: سفارش كارآمد در دوران ظهور علایم بیماری های ویروسی نظیر كرونا قطع موقتی فعالیت ورزشی است و موارد منع مطلق در این دوران شامل تنگی نفس، احتقان شدید و تب است.



معصومه هلالی زاده در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با انجام فعالیتهای ورزشی بعنوان راهكاری ضروری برای مقابله با بیماری كرونا، اظهار نمود: مهم ترین راهكار پیشگیرانه موثر در مقابل این بیماری ویروسی ناشناخته، تقویت سیستم ایمنی است كه مراقبت های تغذیه ای، كنترل اضطراب و هیجانات مضر و هم نقش پررنگ فعالیتهای ورزشی را شامل می شود.
وی با اشاره به اینكه اثر فعالیت ورزشی در سه برهه زمانی مهم مورد تحلیل قرار می گیرد، اظهار داشت: دوران جلوگیری از بیماری كه شامل فعالیت ورزشی منظم و اصولی بعنوان یك عامل بسیار مهم در تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از مبتلا شدن به انواع بیماری های عفونی و ویروسی، مورد سفارش سازمان های متولی بهداشت و سلامت بین المللی بوده و این در شرایطی است كه متاسفانه برخی پزشكان در فضای مجازی، افراد را به صورت كلی از فعالیت ورزشی در دوران قرنطینه خانگی منع می كنند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به دوران كمون بیماری كرونا اشاره و اظهار نمود: بر خلاف تصور عموم، مطابق گایدلاین های جهانی هیچ گونه منعی برای انجام فعالیتهای ورزشی اصولی در دوران كمون بیماری های ویروسی نظیر آنفولانزا و كووید ۱۹ وجود ندارد و انجام فعالیت ورزشی باعث وخامت بیماری نمی گردد.
هلالی زاده در ادامه در مورد دوران مبتلا شدن به بیماری نیز، تصریح كرد: مطابق گایدلاین های جهانی، سفارش كارآمد در دوران ظهور علایم بیماری های ویروسی نظیر كرونا قطع موقتی فعالیت ورزشی است. موارد منع مطلق فعالیت در این دوران شامل تنگی نفس، احتقان شدید و تب است.
وی با اشاره به اینكه بر مبنای مطالعات انجام شده، دوران نقاهت بیماری كووید ۱۹، ۲ تا سه هفته به طول می انجامد، اظهار داشت: در این دوران، سلول های تی سایتوتوكسیك سیستم ایمنی در حال ترمیم و بازسازی هستند و بهتر است طی این دوران فعالیتهای ورزشی انجام نشود و فقط بر برخی تمرینات تنفسی استاندارد با هدف ریكاوری دستگاه تنفسی متمركز شد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با تاكید بر اینمه سفارش كلی در مورد شدت و مدت فعالیت ورزشی در دوران پیشگیری و بعد از نقاهت از بیماری كرونا، حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت ورزشی هوازی روزانه با شدت متوسط و هم انجام تمرینات كششی و نرمش های خانگی برای افراد مبتدی است، عنوان كرد: پرهیز از فعالیتهای ورزشی صدمه زا و طولانی مدت (بیش از ۲.۵ ساعت در روز) در دوران اپیدمی با هدف مراقبت از سیستم ایمنی برای تمامی افراد و حتی ورزشكاران ضروریست.



1399/01/06
21:12:07
5.0 / 5
3539
تگهای خبر: استاندارد , بیماری , پزشك , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری